Aktuelno

Unicorn je isporučio sistem za procese energetske koordinacije 30.9.2021. Unicorn je isporučio sistem za procese energetske koordinacije Češka kompanija Unicorn Sistems prednjači u izradi softverskih rješenja koja imaju za cilj poboljšanje sigurnosti električne mreže.
Ceška Republika Ceška Republika
Građevinske kompanije u Češkoj Republici imaju 9 odsto slobodnih radnih mjesta 30.9.2021. Građevinske kompanije u Češkoj Republici imaju 9 odsto slobodnih radnih mjesta Raste potražnja za građevinskim radnicima u češkim firmama.
Ceška Republika Ceška Republika
MONETA Money Bank (MMB) i ČSOB Leasing su od Evropske investicione banke (EIB) dobili zajmove za podršku kompanijama 21.12.2020. MONETA Money Bank (MMB) i ČSOB Leasing su od Evropske investicione banke (EIB) dobili zajmove za podršku kompanijama MONETA Money Bank (MMB) i ČSOB Leasing su od Evropske investicione banke (EIB) dobili zajmove za podršku kompanijama i inovacijama.
Ceška Republika Ceška Republika
Češka republika CBRE: Obim ulaganja u nekretnine će pasti za 20 procenata 21.12.2020. Češka republika CBRE: Obim ulaganja u nekretnine će pasti za 20 procenata Obim ulaganja u nekretnine u Češkoj Republici 2020. godine dostići će približno 2,5 milijarde EUR, što je za 20% manje u odnosu na prethodnu godinu.
Ceška Republika Ceška Republika
Praški aerodrom: Broj putnika smanjen je za 78,39 posto 21.12.2020. Praški aerodrom: Broj putnika smanjen je za 78,39 posto Praški aerodrom bilježi pad broja putnika za 78,39 posto u odnosu na prethodnu godinu.
Ceška Republika Ceška Republika
Privredna komora Češke republike pozdravlja vladinu odluku da djelimično oslobodi poslovanje 30.11.2020. Privredna komora Češke republike pozdravlja vladinu odluku da djelimično oslobodi poslovanje Privredna komora Češke republike pozdravlja vladinu odluku da djelimično oslobodi poslovanje i da obezbijedi pravedan sistem pomoći pandemijom pogođenih sektora.
Ceška Republika Ceška Republika
Nova verzija ŠKODA Fabia combi proizvodiće se u Mladoj Boleslavi 30.11.2020. Nova verzija ŠKODA Fabia combi proizvodiće se u Mladoj Boleslavi Nova verzija ŠKODA Fabia combi proizvodiće se u Mladoj Boleslavi.
Ceška Republika Ceška Republika
Od decembra će praški aerodrom smanjiti noćni vazdušni saobraćaj 30.11.2020. Od decembra će praški aerodrom smanjiti noćni vazdušni saobraćaj Od decembra će praški aerodrom smanjiti noćni vazdušni saobraćaj.
Ceška Republika Ceška Republika
ČEZ je preuzeo austrijski Moser & Partner Ingenieurbüro 16.11.2020. ČEZ je preuzeo austrijski Moser & Partner Ingenieurbüro ČEZ je preuzeo austrijski Moser & Partner Ingenieurbüro.
Ceška Republika Ceška Republika
Volksvagen Slovačka započinje proizvodnju ŠKODA Karoq-a 28.10.2020. Volksvagen Slovačka započinje proizvodnju ŠKODA Karoq-a Volksvagen Slovačka započinje proizvodnju ŠKODA Karoq-a.
Ceška Republika Ceška Republika