O nama

CzechTrade je vladina trgovinska agencija Češke Republike. Njen glavni cilj je da podrži razvoj međunarodne trgovine i saradnje između čeških i inostranih subjekata. Ako ste bilo gdje u svijetu u potrazi za kvalifikovanim češkim proizvođačima i pružaocima usluga, Agencija je vaš službeni kontakt partner.

  • 25 godina profesionalnog partnerstva
  • Besplatne usluge, uglavnom po porudžbini
  • Preko 50 kancelarija u inostranstvu
  • Odličan pregled čeških proizvoda i njihovog potencijala proizvodnje

Povezivanje češke i strane trgovine putem

Izveštaj o aktivnostima
Izveštaj o aktivnostima
Godišnji izveštaji uključuju podatke o finansijskim rezultatima i glavnim događajima u vezi sa aktivnostima Agencije. Pored toga, donose kratak pregled usluga, organizacione strukture i projekte Agencije CzechTrade koje su sprovedene u toku godine.
Češki izvozni sektori
Češki izvozni sektori
Veliki izbor proizvođača iz različitih sektora. Češke firme imaju renome pouzdanog partnera i dobavljača kvalitetnih proizvoda, tehnologija i usluga.
O Češkoj republici
O Češkoj republici
Strateški geografski položaj, dugogodišnja uspostavljena industrijska tradicija, razumne cijene, razvijena infrastruktura i kvalifikovana radna snaga čini od Češke Republike izvanrednu osnovu resursa za vaše poslovanje. Češka Republika ima veoma otvorenu privredu, izvozi tri četvrtine svoje proiz...

Cookies