direktini platni promet izmedju Crne Gore, BiH i Srbije

Published: 20.12.2023. Related countries:  Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina , Crna Gora Crna Gora

Universal Capital Banka je prva banka na crnogorskom tržištu koja je uspostavila direktan platni promet sa bankama iz Srbije i Bosne i Hercegovine i svojim klijentima omogućila da transakcije obavljaju brže, jeftinije i efikasnije.

Universal Capital Banka je prva banka na crnogorskom tržištu koja je uspostavila direktan platni promet sa bankama iz Srbije i Bosne i Hercegovine i svojim klijentima omogućila da transakcije obavljaju brže, jeftinije i efikasnije. Od sada, Universal Capital Banka će moći da obavlja direktan platni promet sa bankama koje su učesnice kliringa međunarodnog plaćanja između navedenih zemalja - naveli su iz ove banke na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Facebook. Objavili su i koje su to banke učesnice kliringa u zemljama sa kojima je potpisan sporazum.

U Srbiji su to AIK Banka, Adriatic Bank, Eurobank Direktna, Halkbank, Banca Intesa, Addiko Bank, Altabank, NLB Banka, Raiffeisen Bank, Srpska banka, 3Bank, API Bank i Narodna banka Srbije.

U Bosni i Hercegovini su to ProCredit Bank, MF banka, Atos Bank, Naša banka, Bosna Bank International, BPŠ Banka Banja Luka i ASA Banka.

Izradio tim: CzechTrade Podgorica

Izvor: eKapija.com

Cookies